Op donderdag 10 september 2020 heb ik een #kunstmaaktgelukkig webinar gegeven waarin ik uitleg heb gegeven over de cursussen van het nieuwe kunstseizoen 2020-2021. Ook heb ik gesproken over mijn boeken, waaronder Het Parijs van Isis. Om het gehele webinar te bekijken, KLIK HIER.

De 20 minuten waarin ik over het boek spreek heb ik uit het webinar gehaald en los op video gezet. Je kunt het hieronder bekijken. Ik leg uit waarom de tweede uitgave niet een simpele herdruk is, maar dat er veel diepgaand onderzoek heeft plaatsgevonden (en nog steeds plaatsvindt) waardoor het een compleet NIEUW boek wordt. Daarnaast is dit boek niet mijn enige project en mag ik mijn tijd verdelen tussen werk, gezin en zorgtaken, wat niet altijd even makkelijk is. Geniet van het stukje webinar en zie hoe uitgebreid het deel over Isis in de oudheid al is geworden. Je zult zeker nieuwsgierig zijn naar de verschillende hoofdstukken.

Karin X
19 september 2020